24-07-2014

Norocul i-a adus DOUA Dacii Duster dintr-un foc!

Alexandru Calin din Bucuresti este convins ca premiul castigat duminica la SuperBingo Metropolis a fost rasplata pentru rabdarea pe care a avut-o cumparand saptamana de saptamana cartoane.

Nu mi-am pierdut niciodata speranta, am avut rabdare si nici acum nu o sa ma opresc. Eu o sa joc in continuare la SuperBingo Metropolis, n-am sa ma las niciodata de bingo
, ne spune acesta.

Citeste mai mult
24-07-2014

La Partida Estivala SuperBingo te asteapta premii extraordinare!

Dupa o vara cu premii senzationale, la SuperBingo Metropolis urmeaza o Partida Speciala Estivala! La editia din 27 iulie vor fi 10 premii telefonice dintre care 6 se vor acorda pe baza taloanelor gratuite! Pe panourile norocoase va asteapta premii vedeta in Bani, Case si Masini!

Vor avea loc 300 de extrageri in emisiune dintre care 200 de extrageri vor fi din taloane gratuite iar
Premiul de Bingo Acumulat + Premiul de Superbingo vor avea o valoare totala de aproape 100.000 de Euro! Saptamana asta sunt sanse mari de acordare la bila maxima 50!

Citeste mai mult
22-07-2014

Cele mai mari sanse de castig pentru castigatoarea promotiei “Topul Albastru Norocos”!

Pe doamna Antonela Matei din Timisoara am surprins-o placut cand a aflat ca o castigat un top de cartoane albastre in cadrul promotiei online “Castiga Topul Albastru norocos!”

Jucatoare fidela de SuperBingo, cumpara cartoane atat de la agentii din Timisoara din Calea Martirilor, cat si online de pe www.superbingo.ro.

Citeste mai mult
22-07-2014

Da lovitura verii la Partida Speciala Estivala!

Vara de super premii continua la SuperBingo Metropolis cu Partida Speciala Estivala!

Pe 27 iulie vor fi 10 premii la mult asteptatul concurs telefonic dintre care 6 se vor acorda pe baza taloanelor gratuite!

Vor avea loc 300 de extrageri in emisiune dintre care 200 de extrageri vor fi din taloane gratuite!

Citeste mai mult
22-07-2014

Dupa o cursa contracronometru, Petre Eana a castigat o Dacia Logan + 15.000 de lei!

Petre Eana din Nasaud a jucat la SuperBingo Metropolis si a castigat duminica o Dacia Logan + 15.000 de lei. El se declara jucator constant, doar o singura data nu a reusit sa-si cumpere cartoane.

Spre deosebire de altii care mi-au spus ca nu o sa castig vreodata eu am fost sigur ca o sa dau lovitura. Duminica ma aflam la finii mei la o petrecere si, putin dupa ce a inceput emisiunea, mi-am dat seama ca nu am cartoanele la mine.

Citeste mai mult
21-07-2014

Super Premii puse in joc pe 27 iulie! Afla ce poti sa castigi!

Pe 27 iulie avem Partida Speciala Estivala! O editie care se anunta bomba!

Vor avea loc 300 de extrageri pentru premiile telefonice din care 200 de extrageri vor fi din taloane gratuite!

Vor fi 10 premii telefonice, dintre care 6 se vor acorda pe baza taloanelor gratuite!

Premiul de Bingo Acumulat, la bila maxima 50, + Premiul de Superbingo si vor avea o valoare totala de aproape 100.000 de Euro.

Citeste mai mult
20-07-2014

Rezumat Partida 20 iulie

Editia din 20 iulie a fost o adevarata cursa contracronometru a premiilor! Petre Eana din Bistrita-Nasaud a alergat cu sufletul la gura dupa premiul sau, 15.000 de lei + o Dacia Logan! El a fost surprins de telefonul nostru la volan si a ajuns la fix acasa pentru a citi datele de pe cartoane. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Florina Plesa din jud Olt care a alergat intr-un suflet de la vecinul sau. Ea a castigat cu un singur carton 15.000 de lei.

Citeste mai mult
18-07-2014

Valuri de premii si super distractie la SuperBingo Metropolis!

Duminica de duminica, SuperBingo Metropolis ofera super premii jucatorilor sai si tot mai multi norocosi se alatura galeriei de castigatori ai indragitului joc de bingo.

La editia din 20 iulie, va asteapta premii fabuloase iar jucatorii care cumpara cartoane ONLINE au parte de un super CONCURS saptamana asta!

Citeste mai mult
15-07-2014

Ziua de nastere i-a purtat noroc pentru un super premiu! O Dacia Duster + 5.000 de lei!

Mioara Hotescu din Ramicu Sarat, jud Buzau, recunoaste ca este mare fana a jocului SuperBingo Metropolis. Ea e casatorita, are 65 de ani, doi copii si, de duminica, e mai bogata cu 5.000 de lei + o Dacia Duster.

Joc de cand a inceput jocul acesta, m-a cucerit din prima datorita premiilor puse in joc, dar si datorita gazdelor simpatice care ma fac sa stau in fata televizorului in fiecare duminica.

Citeste mai mult
14-07-2014

Vara buna dupa premii se cunoaste! CONCURS Online: Castiga un top de cartoane!

SuperBingo Metropolis ti-a pregatit un nou CONCURS!

Cumpara cartoane ONLINE de pe www.superbingo.ro in perioada 14 – 20 iulie si esti inscris automat la extragerea speciala din cadrul editiei de duminica 20 iulie.

Citeste mai mult
Cumpara
Cartoane