29-07-2014

Tripla Norocoasa i-a adus un super premiu: o Dacia Duster + 10.000 de lei!

Maria Ungur din Baia Mare mai are o singura bucurie pe lumea aceasta: sa joace la bingo. Din cauza unui accident vascular ea este paralizata, la pat, iar singura placere pe care o mai are este sa joace la bingo.

Bucuria ei a fost imensa cand a fost sunata duminica de Romica Tociu si Cornel Palade si e convinsa ca asa a fost rasplatita pentru necazurile care i s-au intamplat in viata.

Citeste mai mult
28-07-2014

Super Premii puse in joc pe 3 august! Afla ce poti sa castigi!

Prima editie a lunii august aduce un nou val de premii la SuperBingo Metropolis!

Cartoanele necastigatoare de la Partida Speciala Estivala va aduc o noua sansa de castig!

Trebuie doar sa le validati cu Dubla Norocoasa – cartoane albastre + portocalii! Astfel, intrati in joc pentru super premiile editiei din 3 august!

Citeste mai mult
27-07-2014

Rezumat Partida 27 iulie

Pe 27 iulie, la SuperBingo Metropolis a fost Partida Speciala Estivala unde multi bingomani au dat lovitura in stil mare! Jucatorii nostri au fost pregatiti cu toate cele trei cartoane si au castigat super premiile puse in joc la concursul telefonic!

Pe 3 august vine un nou val de premii! Cu cartoanele necastigatoare de la Partida Speciala Estivala ai si mai multe sanse de castig! Valideaza-le cu Dubla Norocoasa si da lovitura!

Citeste mai mult
24-07-2014

Norocul i-a adus DOUA Dacii Duster dintr-un foc!

Alexandru Calin din Bucuresti este convins ca premiul castigat duminica la SuperBingo Metropolis a fost rasplata pentru rabdarea pe care a avut-o cumparand saptamana de saptamana cartoane.

Nu mi-am pierdut niciodata speranta, am avut rabdare si nici acum nu o sa ma opresc. Eu o sa joc in continuare la SuperBingo Metropolis, n-am sa ma las niciodata de bingo
, ne spune acesta.

Citeste mai mult
24-07-2014

La Partida Estivala SuperBingo te asteapta premii extraordinare!

Dupa o vara cu premii senzationale, la SuperBingo Metropolis urmeaza o Partida Speciala Estivala! La editia din 27 iulie vor fi 10 premii telefonice dintre care 6 se vor acorda pe baza taloanelor gratuite! Pe panourile norocoase va asteapta premii vedeta in Bani, Case si Masini!

Vor avea loc 300 de extrageri in emisiune dintre care 200 de extrageri vor fi din taloane gratuite iar
Premiul de Bingo Acumulat + Premiul de Superbingo vor avea o valoare totala de aproape 100.000 de Euro! Saptamana asta sunt sanse mari de acordare la bila maxima 50!

Citeste mai mult
22-07-2014

Cele mai mari sanse de castig pentru castigatoarea promotiei “Topul Albastru Norocos”!

Pe doamna Antonela Matei din Timisoara am surprins-o placut cand a aflat ca o castigat un top de cartoane albastre in cadrul promotiei online “Castiga Topul Albastru norocos!”

Jucatoare fidela de SuperBingo, cumpara cartoane atat de la agentii din Timisoara din Calea Martirilor, cat si online de pe www.superbingo.ro.

Citeste mai mult
22-07-2014

Da lovitura verii la Partida Speciala Estivala!

Vara de super premii continua la SuperBingo Metropolis cu Partida Speciala Estivala!

Pe 27 iulie vor fi 10 premii la mult asteptatul concurs telefonic dintre care 6 se vor acorda pe baza taloanelor gratuite!

Vor avea loc 300 de extrageri in emisiune dintre care 200 de extrageri vor fi din taloane gratuite!

Citeste mai mult
22-07-2014

Dupa o cursa contracronometru, Petre Eana a castigat o Dacia Logan + 15.000 de lei!

Petre Eana din Nasaud a jucat la SuperBingo Metropolis si a castigat duminica o Dacia Logan + 15.000 de lei. El se declara jucator constant, doar o singura data nu a reusit sa-si cumpere cartoane.

Spre deosebire de altii care mi-au spus ca nu o sa castig vreodata eu am fost sigur ca o sa dau lovitura. Duminica ma aflam la finii mei la o petrecere si, putin dupa ce a inceput emisiunea, mi-am dat seama ca nu am cartoanele la mine.

Citeste mai mult
21-07-2014

Super Premii puse in joc pe 27 iulie! Afla ce poti sa castigi!

Pe 27 iulie avem Partida Speciala Estivala! O editie care se anunta bomba!

Vor avea loc 300 de extrageri pentru premiile telefonice din care 200 de extrageri vor fi din taloane gratuite!

Vor fi 10 premii telefonice, dintre care 6 se vor acorda pe baza taloanelor gratuite!

Premiul de Bingo Acumulat, la bila maxima 50, + Premiul de Superbingo si vor avea o valoare totala de aproape 100.000 de Euro.

Citeste mai mult
20-07-2014

Rezumat Partida 20 iulie

Editia din 20 iulie a fost o adevarata cursa contracronometru a premiilor! Petre Eana din Bistrita-Nasaud a alergat cu sufletul la gura dupa premiul sau, 15.000 de lei + o Dacia Logan! El a fost surprins de telefonul nostru la volan si a ajuns la fix acasa pentru a citi datele de pe cartoane. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Florina Plesa din jud Olt care a alergat intr-un suflet de la vecinul sau. Ea a castigat cu un singur carton 15.000 de lei.

Citeste mai mult
Cumpara
Cartoane