27-08-2014

Floarea Rossi a intrat si ea in familia castigatorilor SuperBingo! A castigat o Dacia Logan + 15.000 de lei!

Floarea Rossi din Timisoara se declara cel mai loial jucator SuperBingo Metropolis si nu a existat saptamana in care sa nu cumpere cartoane.

Ea a castigat duminica, 24 august la Partida Speciala “In Pas de Defilare” un super premiu de pe panoul violet, o Dacia Logan + 15.000 de lei.

Ea este foarte fericita ca in sfarsit a castigat mai ales ca nu a intrerupt niciodata jocul si considera ca oricine care joaca saptamanal nu are cum sa nu castige.

Citeste mai mult
26-08-2014

Dana Hubner a crezut in SuperBingo Metropolis si a castigat cu Tripla Norocoasa o Dacia Logan + 20.000!

Dana Hubner din Brasov a avut mari emotii duminica si acestea s-au auzit si la telefon atunci cand a vorbit cu Cornel Palade si Romica Tociu. Ea a fost atenta la extrageri, a auzit numele Dana strigat si i-a spus sotului: sa vezi ca eu sunt asta si o sa castig masina si bani.

Ceea ce s-a si intamplat pentru ca  a castigat cu Tripla Norocoasa o Dacia Logan + 20.000 lei!

Citeste mai mult
25-08-2014

Super Premii puse in joc pe 31 august! Afla ce poti sa castigi!

La ultima partida a lunii august ai o sansa in plus de castig la SuperBingo Metropolis!

Transforma NECASTIGATOR in CASTIGATOR!

Toate cartoanele necastigatoare de la Partida Speciala IN PAS DE DEFILARE sunt valabile la partida de saptamana viitoare! Trebuie doar sa le validezi cu Dubla Norocoasa - cartoane albastre si portocalii!

Citeste mai mult
24-08-2014

Rezumat Partida 24 august

Editia Speciala In Pas de Defilare din 24 august a fost una de colectie! Cu premii de milioane scoase la-naintare si super distractie!

Pentru partida din 31 august, transforma NECASTIGATOR in CASTIGATOR !

Toate cartoanele necastigatoare de la Partida Speciala IN PAS DE DEFILARE iti pot aduce o sansa in plus de castig! Valideaza-le cu Dubla Norocoasa - cartoane albastre si portocalii - pentru premii sezationale!

Citeste mai mult
22-08-2014

Editia Speciala “In pas de defilare” scoate super premii la inaintare!

Duminica asta, la SuperBingo Metropolis e show mare! Partida Speciala din 24 august are 10 milioane de lei premii toatale puse in joc!

10 premii la concursul telefonic
si un premiu de Bingo Acumulat ravnit de multi bingomani: peste 100.000 de Euro la bila maxima 50!

Citeste mai mult
19-08-2014

Otilia Ganea din judetul Sibiu a castigat 55.000 de lei cu Tripla Norocoasa!

Otilia Ganea din Medias, judetul Sibiu, a castigat duminica la SuperBingo Metropolis 55.000 de lei, bani cu care vrea sa-si repare acoperisul casei, sa pastreze o parte pentru plata caldurii la iarna si sa ajute pe cine poate.

A inceput sa joace la SuperBingo Metropolis pentru ca a avut o presimtire ca va castiga intr-o zi, asa ca in fiecare duminica este pregatita si nu a pierdut nicio emisiune.

Citeste mai mult
19-08-2014

La SuperBingo Metropolis marile premii ies la-naintare!

In editia din 24 august, SuperBingo pregateste Partida Speciala “IN PAS DE DEFILARE”! Sunt aruncate in joc premii totale de 10 milioane de lei! Se vor acorda 10 premii telefonice iar Premiul de Bingo Acumulat isi asteapta norcosul castigator la bila maxima 50 unde il asteapta peste 100.000 de Euro!

Ia-ti Tripla Norocoasa: cartoane albastre + portocalii + rosii si intra in joc! Pentru tine defileaza premii de milioane!

Citeste mai mult
18-08-2014

Super Premii puse in joc pe 24 august! Afla ce poti sa castigi!

Pe 24 august, la SuperBingo Metropolis e Partida Speciala! Premii de milioane vin in pas de defilare!

La editia de duminica asta avem 10 milioane de lei premii puse in joc! Vor fi 10 premii la concursul telefonic!

Premiul de Bingo Acumulat, la bila maxima 50, se aduna cu premiul de SuperBingo si va avea o valoare totala de peste 100.000 de Euro.

Citeste mai mult
17-08-2014

Rezumat Partida 17 august

Editia din 17 august a fost plina de voie buna si super premii care au ajuns din nou la familii de romani din toata tara! SuperBingo Metropolis pregateste saptamana de saptamana editii extraordinare pentru jucatorii sai!

Si la editia din 24 august vor defila premii de milioane pentru tine!

Avem 10 milioane de lei premii puse in joc! 10 premii telefonice!

100.000 de euro
premiu de Bingo Acumulat la bila maxima 50.

Citeste mai mult
15-08-2014

Val dupa val avem premii fara rival! Duminica la SuperBingo Metropolis Super Premii te asteapta!

Duminica 17 august avem o super partida pentru jucatorii nostri! O noua emisiune care sa te racoreasca cu premii cum nu ai mai vazut! Ne pregatim usor, usor in pas de defilare de premii pentru marea editie speciala a lunii august! Cu Dubla Norocoasa – cartoane portocalii si cartoane albastre – poti castiga duminica aceasta super premii telefonice si chiar premiul de Bingo Acumulat de 100.000 de euro. Si daca ai si cartoane rosii pentru Partida Speciala din 24 august poti castiga de pe panoul suplimentar o Dacia Duster!

Citeste mai mult
Cumpara
Cartoane